Impressum

Adres
ABO Immobilien
Hertogstraat 42
6511 SC Nijmegen
Niederlande
Telefoon
+49 2826 9994836
E-mail
info@abo-immobilien.de
Bedrijfsleiding
J.A.M. van Outvorst
BTW nummer
NL818014313B01
Goedkeuring
Erlaubnis gemäß §34c Gewerbeordnung zur Vermittlung des Abschlusses und Nachweis der Gelegenheit zum Abschluss von Verträgen über Wohnräume und gewerbliche Räume.
inhoudelijk verantwoordelijke
J.A.M. van Outvorst
energie gebruikersinformatie
Online geschillen volgens Art.14 Abs.ODR-VO en §36 VSBG. De Europese Commissie heeft een platform Plattform zur Online-Streitbeilegung (OS), de u hier vindt: ec.europa.eu/consumers/odr. Wij zijn niet verplicht en ook niet bereidt om deel te nemen aan een arbitragecommissie voor geschillen.
Bildnachweis
istockphoto, ID 538652306, "3D-rendering blau Wohnzimmer mit schönen Sessel und Möbel", CR: dit26978
Powered by
estate45 - Die Immobilien Software

Disclaimer

Verantwoordelijkheid voor inhoud

Als serviceprovider zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving. Volgens §§ 8 tot 10 DDG zijn wij als serviceprovider echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete inbreuk. Als wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Liability for links

Onze online aanbieding kan koppelingen bevatten naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gekoppelde pagina's werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is zonder concreet bewijs van een wetsovertreding niet redelijk. Als we kennis nemen van overtredingen, zullen we dergelijke koppelingen onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De door de sitebeheerders gemaakte inhoud en werken op deze pagina's vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten de reikwijdte van het auteursrecht is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor niet-commercieel privégebruik.

In zoverre de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als wij op de hoogte zijn van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

TOP Zoeken
ObjID
Land
Object
Plaats
Soort woning
Woonoppervlakte
Maak uw keuze a.u.b.
TOP woningaanbod

Appartement in 46446 Emmerich-Elten zum Kauf für 184.500 Euro

Expose

Eengezinswoning in 47559 Kranenburg zum Kauf für 425.000 Euro

Expose

Eengezinswoning in 47559 Kranenburg zum Kauf für 379.000 Euro

Expose
Ons kantoor

ABO Vastgoed
Hertogstraat 42
6511 SC NIJMEGEN
E-mail: info@abovastgoed.nl
Telefon: 024-3551038